duminică, 17 iulie 2011

Suportul Dvs ne ajuta sa existam in inimile romanilor de pretutindeni

Orice post de radio care se respectă trebuie să emită online. Ca şi pentru alte domenii, zicala "dacă nu eşti pe Internet, nu exişti" este valabilă şi în ceea ce priveşte posturile de radio. Probabil că undeva în viitorul nu foarte îndepărtat FM-ul va fi istorie, iar radioul pe care acum îl prindem pe calea undelor va rămâne doar radio online.

Dacă televiziunea va fi victima Internetului, de ce nu ar fi acest lucru valabil şi pentru radio? În fond şi la urma urmelor, migrarea posturilor radio de la unde la online este mult mai uşor de făcut.

Deşi există şi la noi posturi care emit exclusiv online, marile posturi de radio clasice, nu s-au mutat complet online. Emit pe Internet, însă atât timp cât publicitatea le vine tot pentru rating-ul realizat în formatul clasic, nu vor renunţa la forma lor actuală.

Peste ocean, de exemplu, există numeroase posturi de radio online care obţin suficiente venituri din publicitate pentru a se autofinanţa şi a obţine profit. Cheltuielile pentru susţinerea unui post de radio online sunt mult mai mici, iar cifrele obţinute din publicitatea pe Internet sunt în creştere.

Va invitam alaturi de Radio Tv Unirea cu suportul Dvs. financiar pentru ca responsabilitatea sociala sa devina un mod de viata al romanilor de pretutindeni.

Pentru viitori sponsori am pregatit un pachet de publicitate generos si asteptam propunerile Dvs pe adresa de email la Radio Tv Unirea- office@radiotvunirea.com


Conducerea Radio Tv Unirea
www.radiotvunirea.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu